Strangere fonduri pentru familie nevoiasa din Dolj

In cadrul stirilor Digi24 s-a difuzat in luna noiembrie a acestui an, un material (https://youtu.be/930ZaSpD9Ic) despre o familie nevoiasa din judetul Dolj. O batrana in varsta de 80 de ani are in grija 3 copii (10 ani, 7 ani si 5 ani), intr-o casa din paianta, cu mobilier primit din sat, toti patru traiesc dintr-o pensie de 800 lei. Copiii au fost abandonati de parinti si bunici, femeia le este strabunica si se straduie sa-i pastreze langa Dansa, de frica centrului de plasament.
Citeste mai mult

Donatie pentru tratament leucemie in strainatate

2020 In septembrie 2020 am facut o donatie pentru sustinerea tratamentului costisitor in strainatate a unui caz de leucemie. 

Donatie pentru achizitionarea de medicamente

2020 Am oferit ajutor financiar pentru achizitionarea de medicamente pentru doua persoane varstnice care au suferit operatii costisitoare timp de doua luni de zile, in mai si iunie 2020.

Donatie de masti refolosibile pentru persoane varstnice

2020 In aprilie 2020 am achizitionat masti refolosibile in valoare totala de 1200 Ron pe care le-am oferit persoanelor varstnice.

Sponsorizare cursuri teatru

2020 Am sponsorizat cursurile de teatru pentru o tanara adolescenta care a castigat premiul pentru cea mai buna interpretare la Festivalul de teatru pentru adolescenti din Baia Mare.

Read more

Donatie lemne pentru foc persoana varstnica

2020 – In luna februarie am oferit un ajutor pentru lemne pentru foc unei persoana varstnice cu o pensie de 500 ron/luna.